• Biztonságos, egyszerű, gyors
  • 30 napos pénzvisszafizetési garancia
  • Termékek több mint 35.000 különbözo készülékhez!

Kérdesed van? Írj emailt: info@DustDeal.hu

Kefék

Mindenféle porszívóhoz alkalmazható kefét kínálunk. Fontos rendszeresen ellenőrizni a porszívó kefefejét, mivel a szőrszálak kophatnak, továbbá por és hajszálak ragadhatnak beléjük. Ha a porszívód keféje megfelelően működik, akkor a készülék is jobban tisztít. A kefét mindig megfelelően kell rögzíteni a csőhöz. Általában könnyen lehet váltani a különféle keféket. Válassz olyan kefét porszívódhoz, amely megfelel az otthoni vagy az irodai padló típusának. Termékeink között olyan kefék is megtalálhatók, amelyek kifejezetten állati szőrök vagy nehezen elérhető helyek takarítására készültek.

Fontos rendszeresen ellenőrizni a porszívó kefefejét, mivel a szőrszálak kophatnak, továbbá por és hajszálak ragadhatnak beléjük. Ha a porszívód keféje megfelelően működik, akkor a készülék is jobban tisztít. A kefét mindig megfelelően kell rögzíteni a csőhöz. Általában könnyen lehet váltani a különféle keféket. Válassz olyan kefét porszívódhoz, amely megfelel az otthoni vagy az irodai padló típusának. Termékeink között olyan kefék is megtalálhatók, amelyek kifejezetten állati szőrök vagy nehezen elérhető helyek takarítására készültek.

Minden márka megtekintése alább

Nem találod amit keresel? Próbáld használni a keresést

Válassz ki könnyedén egy készüléket vagy kategóriát

Vélemények

Angéla Pappné Szegedi ) értékelése:
(5/5)
Termék:
Philips FC9000 FC9222 T alakú padló kefe (32mm)
Általános:
Jól kezelhető web oldal. Korrekt, és megbízható. A szállítás a járvány miatt lassú volt, de erre fel is hívták a figyelmet!
A termékről:
Pontos méret, jó minőség
Olvasd el más vásárlók véleményét
  • Biztonságos, egyszerű, gyors
  • 30 napos pénzvisszafizetési garancia
  • Termékek több mint 35.000 különbözo készülékhez!

Kérdesed van? Írj emailt: info@DustDeal.hu

Sütiket használunk a tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi média funkcióinak biztosításához és a forgalom elemzéséhez. A webhelyünk használatával kapcsolatos adatokat megosztjuk a közösségi médiával, valamint hirdetési és elemző partnereinkkel, akik összevonhatják azokat más adatokkal, amelyeket ön nekik nyújtott, vagy amelyeket a szolgáltatásaik felhasználása során gyűjtöttek össze. Webhelyünk használatának folytatásával elfogadja a sütiket. Bővebben.