• Ingyenes szállítás a héten!
  • 30 napos pénzvisszafizetési garancia
  • Termékek több mint 35.000 különbözo készülékhez!

Kérdesed van? Írj emailt: info@DustDeal.hu

Válassz ki könnyedén egy készüléket vagy kategóriát

Vélemények

Erno Gyorke ) értékelése:
(5/5)
Termék:
Miele S4000 S4211 porzsákok Mikroszál (10 zsákok, 2 szűrők)
Általános:
A vásárlás folyamata gyors és egyszerű, utána korrekt tájékoztatás, ígéret szerinti pontos szállítás.
A termékről:
A megvásárolt termék tökéletesen egyezett az előzetes leírással.
Olvasd el más vásárlók véleményét

Garancia

30 napos pénzvisszafizetési garancia

Célunk minden rendelésnél: az elégedett vevő. Ezért a garancia és a hibás áruk visszacserélése mellett, 30 napos pénzvisszafizetési garanciát is adunk! Ha nem azt kaptad, mint amire számítottál vagy meggondoltad magad, visszakapod a pénzedet. Ehhez eredeti, bontatlan csomagolásban kell a terméket visszaküldened, legkésőbb 30 nappal azután hogy kézbesítették.

Fontos: ahhoz, hogy visszakapd a pénzedet, először lépj kapcsolatba a helpdeskkel és várj az utasításokra, hogy visszaküldhesd a terméket

Garancia

Minden termékünkre 12 hónap garanciát adunk. A garancia akkor érvényes ha a vásárló megfelelően használta és szerelte fel a terméket és megfelelően kezelte.

Fontos: a porzsákok elhasználódnak. Kérjük kövesd a porszívó gyártó utasításait a megfelelő használathoz.

RMA

Amennyiben problémád van egy termékkel, amit tőlünk vásároltál, kérjük először kapcsolatba velünk. Fogadni fogjuk a kérésedet és megpróbálunk megoldást találni a problémádra. Amennyiben a problémát nem lehet a helpdeskünk segítségével megoldani, egy RMA (Return Material Authorization - Visszaküldésre Jogosító Azonosító) számot fogunk neked generálni. Javasoljuk, hogy egy kemény (buborékos) borítékban küldd vissza a terméket. Kérjük győződj meg róla, hogy az RMA szám látható a boríték külső oldalán és rá van írva egy lapra a boríték belsejében. Az RMA szám segítségével azonosítani tudjuk majd a terméket, amikor megérkezik hozzánk. Amennyiben a vizsgálat megállapítja, hogy a visszaküldött termék hibás, egy új terméket küldünk neked extra költség nélkül.
Fontos: nem tudjuk azokat a visszaküldött termékeket fogadni, amelyekhez még nem kértél RMA számot.

  • Ingyenes szállítás a héten!
  • 30 napos pénzvisszafizetési garancia
  • Termékek több mint 35.000 különbözo készülékhez!

Kérdesed van? Írj emailt: info@DustDeal.hu

Hogy az oldalunk megfelelõen tudjon mûködni, cookie-kat használunk. Olvasd el a cookie szabályzatunkat. Ha használod az oldalunkat, feltételezzük hogy elfogadod.