• Biztonságos, egyszerű, gyors
  • 30 napos pénzvisszafizetési garancia
  • Termékek több mint 35.000 különbözo készülékhez!

Kérdések? Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Vélemények

Attila Horváth ) értékelése:
(5/5)
Termék:
Kärcher WD3.300 M porzsákok (5 zsákok)
Általános:
Korrekt
A termékről:
Kiváló
Olvasd el más vásárlók véleményét

Garancia

30 napos pénzvisszafizetési garancia

Célunk minden rendelésnél: az elégedett vevő. Ezért a garancia és a hibás áruk visszacserélése mellett, 30 napos pénzvisszafizetési garanciát is adunk! Ha nem azt kaptad, mint amire számítottál vagy meggondoltad magad, visszakapod a pénzedet. Ehhez eredeti, bontatlan csomagolásban kell a terméket visszaküldened, legkésőbb 30 nappal azután hogy kézbesítették.

Fontos: ahhoz, hogy visszakapd a pénzedet, először lépj kapcsolatba a helpdeskkel és várj az utasításokra, hogy visszaküldhesd a terméket

Garancia

Minden termékünkre 12 hónap garanciát adunk. A garancia akkor érvényes ha a vásárló megfelelően használta és szerelte fel a terméket és megfelelően kezelte.

Fontos: a porzsákok elhasználódnak. Kérjük kövesd a porszívó gyártó utasításait a megfelelő használathoz.

RMA

Amennyiben problémád van egy termékkel, amit tőlünk vásároltál, kérjük először kapcsolatba velünk. Fogadni fogjuk a kérésedet és megpróbálunk megoldást találni a problémádra. Amennyiben a problémát nem lehet a helpdeskünk segítségével megoldani, egy RMA (Return Material Authorization - Visszaküldésre Jogosító Azonosító) számot fogunk neked generálni. Javasoljuk, hogy egy kemény (buborékos) borítékban küldd vissza a terméket. Kérjük győződj meg róla, hogy az RMA szám látható a boríték külső oldalán és rá van írva egy lapra a boríték belsejében. Az RMA szám segítségével azonosítani tudjuk majd a terméket, amikor megérkezik hozzánk. Amennyiben a vizsgálat megállapítja, hogy a visszaküldött termék hibás, egy új terméket küldünk neked extra költség nélkül.
Fontos: nem tudjuk azokat a visszaküldött termékeket fogadni, amelyekhez még nem kértél RMA számot.

  • Biztonságos, egyszerű, gyors
  • 30 napos pénzvisszafizetési garancia
  • Termékek több mint 35.000 különbözo készülékhez!

Kérdések? Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!